Kriston Intim Torna

A tanfolyamra egészségtudatos és életminőség változásra vágyó nőket várok, akik szeretnének tenni EGÉSZSÉGÜKért GYÓGYSZER-, MŰTÉT- ÉS ESZKÖZMENTESEN. 12 óra után mindenki otthon tudja végezni a saját állapotának megfelelően összeállított gyakorlatokat. A hatékonyságot egy különleges, rendszeres gyakorlást segítő hanganyag is támogatja. A Torna hatására az ARANYÉR visszahúzódik, a MENSTRUÁCIÓS GÖRCS oldódik, megszüntethető az INKONTINENCIA, a gyulladások, a SZÉKREKEDÉS, a gyakori vizelési inger, A HÜVELY, VÉGBÉL, HÚGYCSŐ edzetté, erőssé, lazíthatóvá válik, és fiatalossá tornázható.

A Torna 100%-os biztonsággal megtanulható időskorban és várandósan is, mindenki a rejtett izmok erejét, gyorsaságát és állóképességét fejleszti. A mozgás helyreállítja a vizelet, szél- és székletmegtartási gondokat, jelentős változáshoz segít a párkapcsolat intim óráiban, fokozza a TERMÉKENYSÉGET, pozitív hatással van a MEGFOGANÁSRA, javítja a nemi hormonok termelődését, könnyebbé teszi a SZÜLÉST és megemeli a HÓLYAGOT, a MÉHET és a VÉGBELET.

Praktikus szervvédő szokásrendszert sajátítasz el. Ráadásként újfajta nézőpontot kínálok a nőiséged szemlélésére, amivel megváltoztathatsz olyan negatív érzelmeket, mint a szégyen, bűntudat, félelem, fájdalom, aggódás, harag, düh. Az általam oktatott Módszert Kriston Andrea fejlesztette ki 1986-ban, és 2019-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége az önrehabilitáció segítéséért, Természetgyógyászatért díjjal jutalmazta.