NMPT, hogy öröm legyen a mozgás!

Az NMPT -természetes mozgásminta tréning , ami alatt testünk harmonikus kiegyensúlyozott működését értjük- egy korrekciós rendszer. Célja a gerinc statikájának helyreállítása, és ezzel olyan testtartás és mozgásminta elérése, mely tartósan könnyű, egészséges mozgást biztosít a gyakorlók számára. Új, hatékony, és egyszerű eszköz a gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek megelőzésére, és azok kiújulásának megakadályozására. Nem pusztán gerinctorna, hanem a legújabb orvosi, anatómiai kutatások alapján kidolgozott, új, preventív szemléletű mozgásrendszer, melyet Bene Máté gyógytornász, gerincsérv specialista, fizikoterepeuta sok éves gyakorlati tapasztalait felhasználva állított össze. Ajánlott mindenkinek, aki mozgásszegény életmódot folytat, aki napjai nagy részét iskolapadban, íróasztalnál, gépkocsiban, vagy számítógép előtt tölti.

Ajánlott Neked,
- ha egész nap sokat ülsz vagy állsz
- ha fáj a nyakad, vállad, hátad derekad, csípőd
- ha előfordul, hogy szervi ok nélkül zúg a füled, vagy szédülsz
Ajánlott azoknak, akik szeretnék visszakapni, vagy csak megőrizni korhatár nélkül a mozgás örömét.

Ha érdekelt vagy ebben a témában nézz meg néhány videót a www.porckorong.hu oladalon, hogy megértsd az elméleti hátteret, és hogy igényed és lakhelyed szerint tudjál választani ADT terapeutát vagy NMPT instruktort.

NMPT instruktorok a Harappa jóga stúdióban ( www.harappajoga.hu )
Ferge Éva és Kovács Ilona
Mivel ez a mozgásrendszer precíz kivitelezést igényel, ezért a betanítás egyénileg időpont egyeztetéssel, ill. a gyakorlás NMPT hatha jógával, ill. pilatessel normál csoportos órán történik.
Egyéni óra 8000,-Ft .