HANGMASSZÁZS

Szeretettel ajánlom a megpihenni és feltöltődni vágyóknak, sírós, nyugtalan babák esetében, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kipróbálni a hangtálak varázslatos világát. Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés. Öntudat, kreativitás, motiváció, alkotó energia. Elengedés - ellazulás

A hangtálak hatásai testünkre, lelkünkre:

Elindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat, feltölt egészséges energiával. Jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.
Ellazultságot hoz, és a tálakkal való kapcsolat során megtapasztalható az ősbizalom állapota, amit utoljára a magzati korban élhettünk át, édesanyánk hasában. Megkönnyíti az elengedést, és hozzájárul az egészség támogatásához, regenerál, vitalizál.

Egy kezelés 40 percet vesz igénybe, melyet egy bevezető beszélgetés előz meg (kb. plusz 10-15 perc).

Csecsemők esetében (már 6 hetes korban is lehet kezelést végezni, természetesen nagyon lágy és finom hangokkal), egy kezelés nem 40 perc, hanem kevesebb, ami a szülővel való együtt kezelést jelent, és időtartalma a felmerülő problémától függ.

A hangmasszázs kezelés a földön, vagy kezelőágyon, könnyű, akár utcai ruházatban történik, ahol a kliens kényelmesen el tud helyezkedni, meg tud pihenni. A klasszikus masszázzsal ellentétben, a hangmasszázs során, a masszőr nem érinti közvetlenül a klienst. A masszázs, a hangtálak közvetítésével, illetve azok rezgései által történik: a hangtálakat ruhával fedett testre helyezzük, és gyengéd ütésekkel rezgésbe hozzuk. Először hason fekve, a test hátsó részének kezelése történik (talpak, hát közepe, keresztcsont, lapocka területe, vállak, nyak hátsó része), majd hátra fordulva, az elülső rész következik (has, kismedencei terület, szív területe, csecsemőmirigy, kezek).

Érdemes kényelmes ruházatot, zoknit hozni, (övek, csattok kerülése) van lehetőség átöltözésre.

A kezelés legideálisabb hetente, de kéthetente, havonta történő hangtálazás is csodás rezgésekkel tölti fel a testet.


Kiss Melinda
Peter Hess hangmasszőr, mentálhigiénés szakember
www.hangtal.com